VIDEO PRODUKCIJA

Savremeni video snimci koji će unaprediti poslovanje vaše kompanije

Već od 2017. godine, video snimak je postao veoma bitan element u promociji kompanija putem Interneta i društvenih mreža. Smatra se da svaka uspešna firma iza sebe ima bar nekoliko promotivnih filmova kojima će preneti „kako to oni rade” i „šta rade”, uz marketinšku poruku koja prati video i koja treba da ubedi klijenta da se baš opredeli za vašu firmu, proizvod ili uslugu.

Tu na scenu stupa FLY media tim koji za unapređivanje poslovanja vaše kompanije vrši: osmišljavanje, snimanje, montažu i postprodukciju svih video materijala u Full HD ili 4k filmskom formatu. FLY Media video produkcija vrši proizvodnju promotivnih filmova, seminara, događaja, reklama za sajtove i društvene mreže, i to uz profesionalan kvalitet i najmoderniju opremu.

Naš servis nudi kompletan proizvodi proces, bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće. Činimo da se ideje sprovedu u adekvatan video snimak, zanimljiv i lako dostupan, a koji će unaprediti vaše poslovanje.


Ne dozvolite da vam bitni trenuci propadnu. Angažujte našu firmu da ih zabeleži.

Dosta vam je amatera koji kupuju opremu i bavi se snimanjem, a bez ikakvog su iskustva. Često se takva snimanja završe nezadovoljstvom klijenta. Nekada su klijenti prevareni, jer se snimatelj ne pojavi, a nekada se ne ispoštuje obećano, ne dobije očekivani kvalitet… Sve je više ovakvih primera. Svi bi hteli da rade sve. Prepustite to profesionalcima!

Nudimo vam profesionalno snimanje svih vrsta svečanosti i događaja koje organizuje vaša firma. Za pravna lica (firme) vršimo snimanje proslava, nastupa na sajmovima, korporativnih prostora, proizvoda, zaposlenih…  Snimamo na području Beograda, ali i cele Srbije.


Ko smo mi i ko radi kod nas?

Fly media je firma nastala sa željom da svim zainteresovanima pruži usluge osmišljavanje, profesionalnog snimanja i montaže. Kod nas rade profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u ovim oblastima. Iskustvo i raznolikost video projekata koje smo realizovali, izdvaja nas od konkurencije. Nismo pojedinci koji se bave snimanjem i ne možete nas naći u oglasima. Mi smo profesionalci koji poštuju dogovor. Možda nismo najbolji, ali svojim iskustvom, zalaganjem i poštovanjem dogovorenog trudimo se da uvek budemo pri vrhu.Zašto odabrati baš nas?

Iskustvo. Poštovanje dogovora. Kvalitet. Oprema. Plaćanje preko računa. Ugovor. Ovih šest stavki dovoljno govori o ozbiljnosti naše ponude i zbog toga bi trebali da odaberete baš nas. Naša firma nije „One man band” . Mi smo studio koji se nalazi u centru Beograda.Oprema koju upotrebljavamo

Full HD i 4k oprema je standard koji koristimo u našoj produkciji. Visokokvalitetne kamere koje snimaju u 4k filmskom formatu, akcione kamere za posebne scene i scene pod vodom, pružaju kvalitet video materijalima koje snimamo. LED rasveta, mikrofoni i mikrofon bubice, slajderi, gimbali i setovi objektiva, samo su deo koji koristimo prilikom snimanja. Tu je i mogućnost snimanja sa Red Epic kamerom u 5k filmskoj rezoluciji. Dronovi za snimanje iz vazduha su uvek tu kad su nam potrebni, i sve to u Full HD, 4k ili 5k. Progledajte koju opremu koristimo u produkciji.

Video materijale obrađujemo uz pomoć snažnih računara, kako bi učinili da se montaža obavi, što je pre moguće, i na taj način isporuči klijentu u najkraćem mogućem roku. Kvalitetnom opremom za snimanje i montažu, razbili smo vremensku barijeru, jer upravo tako dobijamo mogućnost da kvalitet isporučimo veoma brzo.Video sadržaji koje kreiramo:

 • Korporativni filmovi firmi
 • Promo filmovi proizvoda ili usluga
 • Video za web sajtove i društvene mreže
 • Snimanje hotela i restorana
 • Reklame za TV i web
 • Snimanje događaja
 • Snimanje prezentacija
 • Reportaže sa sajmova
 • Snimanje makeup tutoriala
 • Timelapse snimanje
 • Muzički spotovi i Live nastupi bendova
 • Filmovi o turizmu…

Novo u ponudi: Timelapse snimanje objekata u izgradnji.

Posedujemo specijalnu kameru koja može sa iste pozicije snimati od 2 do 4 meseca u kontinuitetu, bez obzira da li je noć ili dan, kiša, sneg ili sunce.
Pogodno za građevinske firme.

snimanje za firme
snimanje za firme
snimanje promotivnih filmova


Koja forma video sadržaja vama treba?


Javite se da prodiskutujemo o tome. Dozvolite da mi kreiramo maštovite minute vašeg promotivnog video klipa.


ZATRAŽITE PONUDU

Ovo su neki od naših projekata – reference

Uz pomoć video klipova koje smo napravili, povezali smo most između firme i klijenata i na taj način povećali poslovne uspehe velikog broja domaćih i stranih kompanija.

POGLEDAJTE DEO NAŠE REFERENTNE LISTE