SNIMANJE DOGAĐAJA – EVENTA

Kako da vam snimanje događaja ne bude trošak – već najbolja investicija

Potrebno vam je snimanje vaše korporativne proslave, seminara, kongresa, simpozijuma, sajma, team building-a, konferencije, izložbe…? Takođe, imperativ vam je kvalitet snimka, kako biste kasnije mogli da ga koristite u svrhe prezentovanja i promocije vašeg rada?

Na pravom ste mestu jer Fly Media produkcija radi snimanje događaja za različite tipove evenata profesionalnom video opremom. Snimanje eventa možemo realizovati ne samo u Beogradu, već i širom Srbije, kako za domaće, tako i za inostrane kompanije.Zašto da izaberete nas za snimanje vašeg događaja?

Snimanje događaja/eventa za naš tim predstavlja poseban izazov i uživanje. Baš zato, Fly Media snimatelji sa istim žarom pristupaju snimanju svakog eventa i trude se da vaš event prikažu u najboljem svetlu. Ali bukvalno.

Jer sa nama govornik i publika biće usnimljeni iz najboljeg ugla, a snimak kasnije izmontiran tako da ne bude dosadan – već jako dinamičan i zanimljiv.

Pri tome, naši snimatelji rade isključivo sa profesionalnom opremom i imaju preko 7 godina iskustva u snimanju raznih događaja. Što znači da su spremni da pruže svoj maksimum i u manje idealnim uslovima za snimanje eventa, a vi budete zadovoljni kvalitetom snimka.

Sarađujte sa nama

Bez obzira da li ste domaća ili inostrana kompanija kojoj je potreban snimak sa događaja koji organizuje – prepustite nama posao snimanja i montaže.

Potrebno je samo da nas kontaktirate putem telefona: 064/06 95 015 ili putem mejla: info@flymedia.rs i kažete nam o kakvom eventu je reč, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju.


ZATRAŽITE PONUDU