FOTOGRAFISANJE VENČANJA i PREWEDDING FOTOGRAFISANJE

Da slike vašeg venčanja stvarno govore više od 1000 reči, jer neće biti šablonske i dosadne

 

Potrebno vam je fotografisanje venčanja? Ali, ne klasično gde vam fotografi restorana diktiraju uslove, količinu fotografija i cenu, već umetničko, gde fotografi imaju slobodu da ispričaju vašu priču kroz svoj kreativni stil.

Ako ste se tu pronašli, onda onda ste na pravom mestu.

U ponudi FLY media tima su 2 usluge za foto venčanja:

1. Fotografisanje venčanja (na dan venčanja)

2. Prewedding fotografisanje (fotografisanje nekoliko dana pred venčanje)

Bilo koju od ove dve usluge možemo ostvariti na teritoriji cele Srbije.Fotografisanje venčanja

Fotografisanje venčanja radimo iz više faza – od momenta pripreme mladenaca, preko fotografisanja napolju na interesantnoj lokaciji, do fotografisanja crkvenog venčanja. Dakle, sve do restorana.

U zavisnosti vaših želja, neka od faza se može izostaviti.

Fotograf za venčanje ima svoj izgrađen i prepoznatljiv, umetnički stil koji se razlikuje od venčanja do venčanja, te ne koristi nikakve šablone. Fotograf dočarava za svakog para totalno drugačiju priču koju prenosi svojim idejama na fotografije.fotografisanje vencanja

prewedding fotografisanje

Prewedding fotografisanje

Prewedding fotografisanje najčešće se organizuje nekoliko dana pred svadbu, a može i duži vremenski period. Za ovu vrstu fotografisanja vezujemo storytelling tj. fotograf za prewedding će svojim fotografijama ispričati priču na nekoj lepoj lokaciji za koju se dogovorimo.

Ovo fotografisanje razlikuje se od klasičnog fotografisanja venčanja po tome što se ne fotografišu pripreme mlade i mladoženje i crkva, već fotograf utroši svoje vreme na najbolji mogući način – da napravi što bolje fotografije na odabranoj lokaciji. I, to je cilj ove vrste fotografisanja.


Zašto da unajmite FLY Media tim za fotografisanje venčanja?

Pre svega, jer ne želite da upadnete u kolotečinu koju diktiraju restoranski fotografi, koji rade sve šablonski i žele da vam prodaju gomilu fotografija.

Kod nas su fotografi okrenuti Storytelling konceptu kroz fotografije i ne uslovljavaju vas da kupite ni jednu fotografiju, već fotografije dobijate u elektronskom formatu i možete sami odraditi šta želite da uradite.

Svaka naša fotografija prođe kroz obradu i vama se isporučuje obrađena.

snimanje vencanja

snimanje svadbe beograd

snimanje svadbe

snimanje svecanosti

GRATIS

Za sve pakete dobijate  GRATIS Foto Book .
Takođe, za Book možete odabrati sami fotografije koje želite.

Vi ste nama bitni i na prvom mestu. Ne želimo da na vašem venčanja koristimo šablon koji se primenjuje na svakom venčanju. Želimo da pokažemo svoj pun potencijal i prepoznatljiv stil za svaki par mladenaca.


Lokacije za fotografisanje

Ukoliko nam vreme i vremenski uslovi dozvoljavaju, trudimo se da ne koristimo klasične lokacije koje svi koriste, već imamo u planu neka drugačija mesta u Beogradu i okolini.

Lokaciju i storytelling ideju vam predlažemo nakon upoznavanja, jer želimo da, kroz priču s vama, pokušamo da dočaramo tu emociju i energiju koja vas spaja, kroz predlog lokacije za koju smatramo da bi vam odgovarala.

Naravno, dolazi u obzir i da vi predložite lokaciju.Oprema sa kojom fotografišemo:

Koristimo profesionalnu Canon opremu. Upotrebljavamo PRIME setove objektiva velikih otvora blende. Sve ovo je samo deo opreme s kojom pričamo priče sa venčanja. Smatramo da je ideja bitnija od opreme, tako da nema potrebe da vas više smaramo 🙂
Cena fotografisanja


Tokom godine odobravamo promotivne cene za rane prijave na fotografisanje. Kontaktirajte nas i saznajte više o popustu na redovnu cenu i terminima koji su slobodni.


ZATRAŽITE PONUDU