SNIMANJE SVADBE – SNIMANJE VENČANJA
1 snimatelj + Full HD snimak svadbe + Spot + USB Fleš = 50% popusta

AKCIJA važi  do kraja 2020. godine za snimanje venčanja.
Pozovite 064 06 95 015


Sačuvate najbitnije trenutke vaše svadbe – bez angažovanja čitavog tima rodbine da snima za vas

Potrebno vam je snimanje svadbesnimanje venčanja? Pitate se da li je moguće da se napravi svadbeni video koji će makismalno dočarati atmosferu sa vaše svadbe – a da nije dosadan?Moguće je. I to ne uz najskuplju opremu i gomilu fotografa. Već uz snimatelje kojima je stalo da vi izgledate odlično, koji biraju najbolje kadrove, hvataju emotivne trenutke i sve vama važne detalje.

Upravo tako to rade FLY Media snimatelji. Zato ih i ne menjamo – već su uvek isti snimatelji zaslužni da prikažu vaše venčanje kao vrh žurku. A za savršen video – tu su naši montažeri, koji biraju najbolje kadrove i muziku (koju možete i vi odabrati).

Bilo da ste iz Beograda ili okoline, možemo za vas da realizujemo snimanje svadbi i snimanje venčanja. I to – svadbe snimamo profesionalnim Full HD i 4K kamerama.

Nemamo dogovor ni sa jednim restoranom, pa nas možete individualno angažovati.

Ko kaže da Youtube spot mogu da imaju samo muzičke zvezde – pogledajte naše svadbene spotove

Oprema sa kojom snimamo 

Da li vam se nekad dogodilo da gledate nečiji snimak sa svadbe i zapitate se da li je snimatelj imao kameru ili je za snimanje koristio mobilni telefon? Snimak mase dok đuska koji je toliko loš da ne prepoznajete ko je ko.

Bitno je da znate da ne koristimo klasične Full HD kamere i mobilne telefone koje drugi upotrebljavaju. Te kamere ne mogu da prikažu atmosferu na pravi način. Ono što mi koristimo su DSLR aparati koji snimaju u Full HD i 4k rezoluciji.

I Full HD i 4K su i te kako odlični snimci. Postoje finese koje pravi rezolicija – i veća je kod 4K. Može se reći da je zbog toga 4K snimak duplo kvalitetniji. Još uvek je Full HD snimak standard koji se koristi i biće sigurno aktuelan još neko vreme, dok je 4K snimak budućnost i postaće sve popularniji sa većom upotrebom 4K televizora.

U toku snimanja koristimo različite objektive, kako bi svaku scenu mogli da snimimo pravilno. Za svako snimanje koristimo i stabilizator kamere – gimbal. Gimbal nam daje mogućnost da svi kadrovi budu mirni, čak i kada se snimatelj kreće, a tokom snimanja svadbe najviše je kreatanja, jer je uvek dinamično.


Pogledajte FLY media iskustva i komentare naših dragih mladenaca

FLY media iskustva

Komentar u celosti možete pročitati na sledećem linku: https://bit.ly/2PU3wde


Ko smo mi?

Fly media je tim profesionalaca iz oblasti video i foto produkcije. Ovim poslovima se ne bavimo iz hobija. To je naša profesija. Zbog toga smo i otvorili studio koji može ponuditi profesionalne usluge video produkcije, ne samo na teritoriji Srbije, već i izvan granica.

Mi nismo pojedinci koji se bave uslugom snimanja i ne možete nas naći u oglasima. Već je FLY Media studio sa sedištem u centru Beograda. Za sebe ne kažemo da smo najbolji, ali možemo reći da smo posvećeni poslu, jer volimo to što radimo i uvek se trudimo da ispunimo sve što mladenci zamisle.

Naš brend je postao prepoznatljiv zahvaljujući preporukama zadovoljnih mladenaca, ali i našem trudu i težnji da baš vi dođete do dobrog kvaliteta. Nema svako mogućnost da dođe do dobrog kvaliteta svadbenog videa. Ako ste došli na ovu stranicu, to znači da smo uspeli u tome.


Kako snimamo svadbu (venčanje)?

Ne koristimo šablone za snimanje i montažu. Svako venčanje je jedinstveno. To pokušavamo i da dočaramo kroz „Storytelling” koncept snimanja.

Kakav je vaš plan? To nam recite, a mi ćemo vam reći kako da ga najbolje zajedničkim snagama realizujemo. Snimanje svadbe (venčanja) realizujemo u celosti, od ujutru do uveče. Dolazimo kod mlade, kod mladoženje, u crkvu, u opštinu, na lepu lokaciju za snimanje wedding story kadrova, u restoran. Tu smo, uz vas tokom celog dana da zabeležimo bitne trenutke.Vi urežite svadbu u vašem srcu, a mi ćemo na USB fleš memoriju

Standardne Full HD pakete isporučujemo na USB fleš memoriji, u mp4 formatu. 4k PREMIUM snimak svadbe / venčanja isporučujemo na USB flešu većeg kapacijteta.

Trudimo se da ne preteramo sa dužinom trajanja naših snimaka venčanja. Stariji vole da pogledaju malo dužu verziju, a mlađi malo kraću. Naš cilj je da ko god pogleda, ne bude mu dosadno. Duža verzija traje do sat i po, dva vremena, a kraća verzija od 30 do 45 min + storytelling video u trajanju do 3.5 min.


snimanje vencanja

snimanje svadbe

snimanje svecanosti


Ne čekajte! Rezervišite svoj termin na vreme po PROMO ceni.

Pozovite 064 06 95 015 ili popunite Online formular za ponudu i upit rezervacije

KLIKNITE OVDE ZA ONLINE REZERVACIJU I PONUDU