SNIMANJE REKLAMA ZA TV I DRUŠTVENE MREŽE

Snimanje reklama za tv i internet

Želite da predstavite svoje poslovanje – brend, proizvod, uslugu ili koncept, a imate ograničenu dužinu trajanja videa? Onda je usluga izrade reklama prava stvar za vas, jer atraktivna i dinamična reklama najbolja je akcija za privlačenje klijenata.

Vršimo snimanje i montažu kratkih formi reklama. Snimanje video reklama za društvene mreže, web sajtove i druge kanale internet marketinga.Pravljenje video reklama

Za izradu reklama upošljavamo ceo naš tim. Reklame koje pravimo gledamo iz ugla internet makretinga, tako da reklama može biti bez problema plasirana, kako na TV, tako i na druge kanale internet marketinga poput korporativnog web sajta, web prodavnice, YouTube kanala, Facebook stranice, Instagram i Linkedin profila i sl.

Da vaš biznis bude adekvatno ispromovisan, reklama mora biti snimljena kvalitetno.  Za snimanje rekama pripremili smo filmsku kameru i DSLR aparate, koji u Full HD, 4k i 6k rezoluciji čine da svaka reklama bude tehnološki inovativna i pripremljena za sve formate koji se koriste kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Reklamu možemo snimiti u vašem prostoru, a i u našem studiju, u zavisnosti od ideje. Bilo da snimamo sa glumcima ili bez, u izradu reklama uključujemo i grafičke elemente i 2D animacije, po potrebi.Kome je namenjeno snimanje reklame?

Reklame izrađujemo za sve tipove pravnih lica. Bilo da ste pojedinac, malo, srednje ili veliko preduzeće koje ima potrebu za izradom reklame, naš tim vam je na raspolaganju.

Cena snimanja reklame

S obzirom na različitost i potrebe svake reklame, cena snimanja reklame razlikuje se od projekta do projekta. Iz tog razloga najbolje je da nas kontaktirate, kako bismo čuli vašu ideju i pružili besplatnu procenu.


ZATRAŽITE PONUDU