SNIMANJE IZ VADZUHA DRONOM

Snimci sa visine

Snimanje iz vazduha dronom postalo je sastavni deo promocije, reklame, muzičkog spota, filma ili svadbe. Snimamo u Full HD ili 4k video kvalitetu po povoljnim cenama.

FLY Media usluge snimanja iz vazduha helikopterom dostupne su za pravna i za fizička lica na teritoriji cele Srbije, a i u inostranstvu.

Snimanje videa iz vazduha dronom vršimo uz pomoć kamere koja snima u visokoj, Full HD ili 4k rezoluciji, tako da snimci koje nasnimimo izgledaju veoma impresivno na velikim ekranima i ostavljaju upečatljiv utisak svakom ko ih pogleda. Svojom stabilnošću, naše letelice (dronovi) čine da se snimci kamerom iz vazduha ne moraju dodatno stabilizovati, jer su izuzetno mirni i bez vibracija, tako da se nakon sletanja mogu odmah koristiti.


Zašto snimanje iz vazduha?

Zato su snimci iz vazduha prelepi, nesvakidašnji i izgledaju skupo. To je upravo ono što izdvaja druge od konkurencije. Neka to bude nešto što će izdvojiti i unaprediti vaš posao, nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi. Ako je u pitanju veselje, neka ono bude zabeleženo i kadrovima iz vazduha koji će ulepšati vaš video snimak.

Bilo da je reč o privatnoj proslavi, potrebama za snimanjem u promotivne svrhe, snimanju za potrebe filma ili snimanju venčanja, naše letelice su spremne za ostvarivanje visokih ciljeva, a naši snimatelji će svojim zalaganjem i iskustvom učiniti da se visoki ciljevi ostvare.

Snimamo sa visine do 150m, što pruža prelepe kadrove iz nesvakidašnje perspektive, koje je nemoguće snimiti sa zemlje. Činimo da vaši posebni trenuci ostanu zapamćeni i nesvakidašnji.


Naše letelice su najviše korišćene za:

 • Snimanje promo spotova i muzičkih spotova;
 • Snimanje za potrebe kompanija (kompanijski prostori i zgrade);
 • Snimanje za potrebe agencija za nekretnine i građevinskih firmi;
 • Snimanje objekata (kuća, zgrada, vila i hotela);
 • Snimanje za potrebe marketing agencija;
 • Snimanje salaša, vinograda, splavova i plaža;
 • Snimanje za potrebe turističkih agencija;
 • Snimanje atmosfere sa koncerata i sličnih manifestacija-događaja;
 • Snimanje u privatne svrhe (venčanja, svadbe, rođendani)…


Prednosti snimanja iz vazduha:

 • Snimanje sa visine do 100m;
 • Nesvakidašnja perspektiva i prelepi kadrovi iz vazduha;
 • Mogućnost snimanja sa nepristupačnih mesta;
 • Za kratko vreme snimi se dosta kvalitetnog materijala;
 • Široka upotreba video materijala (u promotivne svrhe);
 • Stabilni snimci sa visine;
 • Snimak se može preuzeti odmah nakon sletanja letelice;
 • Niska cena usluge u odnosu na druge vrste snimanja iz vazduha.
 • 4k i Full HD kristalno oštar snimak


Oprema sa kojom snimamo

Prateći trendove za snimanjem iz vazduha, svim našim klijentima u mogućnosti smo da ponudimo vrhunske quadcopterhexacopter i octocopter letelice. Naše letelice su uglavnom manjih dimenzija, što nam daje dodatnu mogućnost koju drugi ne mogu da ostvare, a to je mogućnost poletanja sa malih površina, mogućnost letenja u enterijeru, šoping centrima, magacinima, što je od izuzetnog značaja, jer ne morate da angažujete dodatnu skupocenu opremu za potrebe snimanja, a sami snimci su visokog 4k kvaliteta.

U ponudi su: quadcopter, hexacopter i octocopter letelice. Sve letelice imaju kvalitetnu stabilizaciju, tako da su snimci stabilni i ne treba ih dodatno stabilizovati. Kamere koje se nalaze na letelicama snimaju u Full HD i 4K rezoluciji. Detaljni i oštri snimci su garancija kvaliteta koju dajemo svim klijentima.dji phantom4 dron letelica

HD Video prenos

Naše letelice opremljene su savremenom opremom koja vrši HD prenosvideo materijala, što nam pruža mogućnost da možemo vršiti uživo prenose iz vazduha i sprovoditi ih direktno u etar. Naši operateri opremljeni su tabletima koji prikazuju HD snimak iz vazduha u realnom vremenu. Za firme koje žele live prenos događaja putem YouTube-a i za to imamo rešenje, uz pomoć aplikacije za kontrolu video linka.

uzivo video prenos iz vazduha


Duže vreme leta

Za razliku od konkurencije, možemo se pohvaliti dužinom trajanja letova letelica. Zahvaljujući inteligentnim baterijama kojima su opremljene naše letelice, u mogućnosti smo da izvedemo kontinuiranih 20-30 minuta leta. Količinom baterija koje imamo, 4 sata možemo snimati na terenu, bez pauze za punjenje baterija. Dovoljno je samo da na svakih 20ak minuta zamenimo novu bateriju i letelica se vraća na poziciju za snimanje.

baterije za dronaKoliko košta snimanje dronom?


Pozovite nas i saznajte cene snimanja iz vazduha.


KONTAKTIRAJTE NAS