DIGITALNE
VIDEO ČESTITKE
Želite da na originalan način čestitate svojim poslovnim partnerima ili ličnim prijateljima novogodišnje i božićne praznike?

 

Pošaljite prijateljima modernu verziju digitalne čestitke – video čestitku.

U ponudi imamo više različitih opcija.

Samo na 3 koraka od vasIzaberite neki od ponuđenih šablona u nastavku stranicePošaljite logo, fotografije i tekst kojim ćemo popuniti šablonPodelite jedinstveni praznični video sa svojim prijateljima putem društvenih mreža, web sajta ili putem email-a.
Naša ideja je da probamo nešto drugačije. Pratimo nove tehnologije i edukujemo se svakim danom, kako bi vama doneli novine i osmislili kreativne kampanje koje su drugačije od klasičnih koje preplavljavaju društvene mreže, web sajtove ili email poruke.

Kako da novogodišnja i božićna čestitka ima veliku dodatnu vrednost.

Nemaju svi slobodno vreme ili instalirane fensi programe da dizajniraju i animiraju savršeno skrojenu praznićnu čestitku. Mi imamo i vreme i fensi programe, a i stručne montažere koji će svojim iskustvom učiniti da baš vi imate savršeno skrojenu prazničnu digitalnu čestitku po pristupačnoj ceni.

Štedimo vam vreme i novac. Predlažemo ideju.

Izaberite jedan od naših šablona i mi ćemo ga za vas prevoriti u video sa logotipom vaše komapnije, fotografijama i tekstom.

U roku od 1 do 2 rada dana dobićete digitalnu video čestitku u svom sandučetu.