SNIMANJE VENČANJA I SVADBE IZ VAZDUHA DRONOM

Svadba iz ptičije perspektive

Sve više mladenaca odlučuje se da svoj svadbeni dan ovekoveči snimcima iz vazduha iz razloga što su oni zanimljivi, drugačiji i dinamični.

Naša produkcija je specijalizovana za snimanje venčanja, svadbi i prewedding video spotova, bilo iz vazduha, bilo sa zemlje. O tome govore naši radovi, od kojih ćemo neke prikazati u nastavku teksta.Profesionalna oprema za snimanje je na raspolaganju svima onima koji žele da im snimci venčanja budu kvalitetni i ošti, u Full HD rezoluciji ili 4k filmskom formatu. Ekipe za snimanje su spremne da snimak vašeg venčanja učine zanimljivijim, kvalitetnijim i drugačijim od standardnih snimaka.

Naš ptistup je drugačiji. Mi ne trošimo „filmsku traku” na snimanje nepotrebnih dešavanja. Mi snimamo kratke delove, tako da kad se naši snimci gledaju, ne traju dugo, a i samim tim ne zamaju gledaoca.

A koliko ovo košta?

Pozovite nas i saznajte cene snimanja, kao i mogućnostima za popuste tokom trajanja periodičnih akcija.

Fly Media Solutions nudi paket usluga namenjen izradi mini spota na dan venčanja ili pre. Ovaj paket obuhvata režiju, snimanje, montažu i dodatnu obradu materijala i njegovo promovisanje na Facebook i YouTube društvenoj mreži (u okviru naših zvaničnih kanala-stranica), što Vam daje mogućnost da snimak pošaljete svakome ko želi da ga pogleda i na taj način sačuvate utrošeno vreme i novac, što bi bilo prouzrokovano prilikom kopiranja DVD-a ili Video kasete.

Snimanje prewedding video spota vrši se u eksterijeru, najčešće u prirodi – parkovima poput Topčiderskog parka, na Savskom keju, na Adi i sličnim lokacijama. Pored parkova, postoji mogućnost za snimanje iz vazduha ispred crkve (za ovo snimanje potrebno je zatražiti dozvolu od sveštenika koji će da obavi crkveno venčanje). Takođe, snimanje se može obaviti i ispred kuće mlade ili mladoženje ili na nekoj njima dragoj lokaciji, a najčešće se obavi na terasi restorana ili posebno pripremljenom mestu za mladence.


Rezervišite svoj termin!

Pozovite nas i rezervišite termin snimanja vaše svadbe dronom.

REZERVIŠITE OVDE