FOTOGRAFISANJE IZ VAZDUHA DRONOM

Nesvakidašnje fotografije koje zadivljuju

Fotografisanje iz vazduha dronom predstalja savremen način da prikažete predeo ili objekat onda kada to nije moguće uraditi sa zemlje ili onda kada želite da fotografije budu skroz drugačije od drugih, savremene, nesvakidašnje, iz druge perspektive.
Primena fotografija iz vazduha

Fotografisanje iz vazduha najčešće se primenjuje za: fotografisanje kompanijskih prostora, objekata, zgrada u izgradnji i nakon izgradnje, kuća, zemljišta, predela ili za individualne potrebe – fotografisanje veselja iz vazduha (svadbe, rođendani, parcele, voćnjaci, salaši, vinogradi, etno turizam…)

Takođe, slike iz vazduha nezaobilazan su detalj koji će ulepšati brošuru, web sajt ili prezentaciju, a svakako će učiniti da ostanu upečatljive osobi koja ih pogleda. Možda će baš one biti nešto po čemu će vas drugi zapamtiti.fotografisanje iz vazduha

Oprema sa kojom fotografišemo iz vazduha

Naše letelice opremljene su savremenim foto aparatima koji mogu da ostvare rezoluciju od 12 do 20Mpix. Možemo se pohvaliti da smo među retkima na tržištu koji mogu da fotografišu iz vazduha u rezoluciji od 20 Mpix.

Slike načinjene u ovoj rezoluciji plene svojim detaljima, a njihova veličina dovoljna je da pruži mogućnost za štampom velikog formata. Ovakve fotografije bez problema mogu završiti na ogromnom bilbordu, u katalogu, foto albumu ili na web-u.phantom kamera

Sirovo i kvalitetno!

Foto-aparati kojima vršimo fotografisanje iz vazduha imaju mogućnost da snime fotografiju u RAW formatu. Za klijente koji zahtevaju visoki kvalitet, ovo je odlična prilika da svaki detalj fotografije mogu kontrolisati i to bez gubitaka kvaliteta koji je vidljiv kod JPG kompresovanog formata. Kompresija fotografija je prošlost. Sirovo je realnost!
Kome je nemenjeno fotografisanje dronom?

Fotografijsanje iz vazduha namenjeno je pravnim i fizičkim licima.
Pravna lica najčešće fotografišu korporativne prostore, magacine, hotele, zgrade u izgradnji i nakon izgradnje.

Fizička lica fotografije iz vazduha upotrebljavaju u svrhu fotografija vikendica, kuća za izdavanje, imanja itd.Sa ili bez obrade?

Svojim kvalitetom, slike iz vazduha koje naprave aprati na našim letelicama mogu se koristiti bez ikakve dodatne obrade. One su dobro izbalansirane, oštre, velike i spremne da pomognu u svakoj vrsti promocije. A, ukoliko je potrebna bilo kakva obrada, RAW format svake fotografije izvući će kvalitet koji pruža mnoštvo mogućnosti za obradu.
Cena fotografisanja dronom


Cene fotografisanja iz vazduha zavise od količine fotografija i mesta gde se fotografiše. Pozovite nas i saznajte cene.


ZATRAŽITE PONUDU