VIDEO PRODUKCIJA

Savremeni video snimci koji će unaprediti poslovanje vaše kompanije

Već od 2017. godine, video snimak je postao veoma bitan element u promociji kompanija putem Interneta i društvenih mreža. Smatra se da svaka uspešna firma iza sebe ima bar nekoliko promotivnih filmova kojima će preneti „kako to oni rade” i „šta rade”, uz marketinšku poruku koja prati video i koja treba da ubedi klijenta da se baš opredeli za vašu firmu, proizvod ili uslugu.

Tu na scenu stupa FLY media tim koji za unapređivanje poslovanja vaše kompanije vrši: osmišljavanje, snimanje, montažu i postprodukciju svih video materijala u Full HD ili 4k filmskom formatu. FLY Media video produkcija vrši proizvodnju promotivnih filmova, seminara, događaja, reklama za sajtove i društvene mreže, i to uz profesionalan kvalitet i najmoderniju opremu.

Naš servis nudi kompletan proizvodi proces, bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće. Činimo da se ideje sprovedu u adekvatan video snimak, zanimljiv i lako dostupan, a koji će unaprediti vaše poslovanje.


Ne dozvolite da vam bitni trenuci propadnu. Angažujte našu firmu da ih zabeleži.

Dosta vam je amatera koji kupuju opremu i bavi se snimanjem, a bez ikakvog su iskustva. Često se takva snimanja završe nezadovoljstvom klijenta. Nekada su klijenti prevareni, jer se snimatelj ne pojavi, a nekada se ne ispoštuje obećano, ne dobije očekivani kvalitet… Sve je više ovakvih primera. Svi bi hteli da rade sve. Prepustite to profesionalcima!

Nudimo vam profesionalno snimanje svih vrsta svečanosti i događaja koje organizuje vaša firma. Za pravna lica (firme) vršimo snimanje proslava, nastupa na sajmovima, korporativnih prostora, proizvoda, zaposlenih…  Snimamo na području Beograda, ali i cele Srbije.


Ko smo mi i ko radi kod nas?

Fly media je firma nastala sa željom da svim zainteresovanima pruži usluge osmišljavanje, profesionalnog snimanja i montaže. Kod nas rade profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u ovim oblastima. Iskustvo i raznolikost video projekata koje smo realizovali, izdvaja nas od konkurencije. Nismo pojedinci koji se bave snimanjem i ne možete nas naći u oglasima. Mi smo profesionalci koji poštuju dogovor. Možda nismo najbolji, ali svojim iskustvom, zalaganjem i poštovanjem dogovorenog trudimo se da uvek budemo pri vrhu.Zašto odabrati baš nas?

Iskustvo. Poštovanje dogovora. Kvalitet. Oprema. Plaćanje preko računa. Ugovor. Ovih šest stavki dovoljno govori o ozbiljnosti naše ponude i zbog toga bi trebali da odaberete baš nas. Naša firma nije „One man band” . Mi smo studio koji se nalazi u centru Beograda.


snimanje za firme
snimanje za firme
snimanje promotivnih filmova

Oprema koju upotrebljavamo

Full HD i 4k oprema je standard koji koristimo u našoj produkciji. Visokokvalitetne kamere koje snimaju u 4k filmskom formatu, akcione kamere za posebne scene i scene pod vodom, pružaju kvalitet video materijalima koje snimamo. LED rasveta, mikrofoni i mikrofon bubice, slajderi, gimbali i setovi objektiva, samo su deo koji koristimo prilikom snimanja. Tu je i mogućnost snimanja sa Red Epic kamerom u 5k filmskoj rezoluciji. Dronovi za snimanje iz vazduha su uvek tu kad su nam potrebni, i sve to u Full HD, 4k ili 5k. Progledajte koju opremu koristimo u produkciji.

Video materijale obrađujemo uz pomoć snažnih računara, kako bi učinili da se montaža obavi, što je pre moguće, i na taj način isporuči klijentu u najkraćem mogućem roku. Kvalitetnom opremom za snimanje i montažu, razbili smo vremensku barijeru, jer upravo tako dobijamo mogućnost da kvalitet isporučimo veoma brzo.Video sadržaji koje kreiramo:

 • Korporativni filmovi firmi
 • Promo filmovi proizvoda ili usluga
 • Video za web sajtove i društvene mreže
 • Snimanje hotela i restorana
 • Reklame za TV i web
 • Snimanje događaja
 • Snimanje prezentacija
 • Reportaže sa sajmova
 • Snimanje makeup tutoriala
 • Timelapse snimanje
 • Muzički spotovi i Live nastupi bendova
 • Filmovi o turizmu…

Novo u ponudi: Timelapse snimanje objekata u izgradnji.

Posedujemo specijalnu kameru koja može sa iste pozicije snimati od 2 do 4 meseca u kontinuitetu, bez obzira da li je noć ili dan, kiša, sneg ili sunce.
Pogodno za građevinske firme.Koja forma video sadržaja vama treba?


Javite se da prodiskutujemo o tome. Dozvolite da mi kreiramo maštovite minute vašeg promotivnog video klipa.


ZATRAŽITE PONUDU

Ovo su neki od naših projekata – reference

Uz pomoć video klipova koje smo napravili, povezali smo most između firme i klijenata i na taj način povećali poslovne uspehe velikog broja domaćih i stranih kompanija.

POGLEDAJTE DEO NAŠE REFERENTNE LISTE