SNIMANJE SVADBE – SNIMANJE VENČANJA

AKCIJA: 50% popusta za rezervaciju termina u 2019 godini.
Pozovite 064 06 95 015 i rezervišite termin dok traje popust.

 

Moderni snimci vaše svečanosti

Snimanje svadbi i snimanje venčanja realizujemo na teritoriji Beograda i okoline. Svadbe snimamo sa profesionalnom Full HD i 4k kamerom. Naši snimatelji svojim znanjem i iskustvom učiniće da vaš svadbeni video bude zanimljiv i kvalitetan.U nastavku pogledajte kako izgledaju spotovi sa snimanja svadbe.
Naš studio nalazi se Beogradu, ali nije problem da vašu svadbu snimimo u mestu gde se vi nalazite. Nismo u dogovoru ni sa jednim restoranom. Možete nas individualno angažovati. Stvar je vašeg izbora. Naš brend je postao prepoznatljiv zahvaljujući kvalitetu koji pružamo. Nema svako mogućnost da dođe do dobrog kvaliteta. Ako ste došli na ovu stranicu, to znači da smo uspeli u tome.

Ko smo mi?

Fly media je tim profesionalaca iz oblasti video i foto produkcije. Ovim poslovima ne bavimo se iz hobija. To je naša profesija. Zbog toga smo i otvorili studio koji može ponuditi profesionalne usluge video produkcije na teritoriji Srbije i van granica. Mi nismo pojedinci koji se bave uslugom snimanja i ne možete nas naći u oglasima. Mi smo studio sa sedištem u centru Beograda.


Kako snimamo svadbu (venčanje)?

Ne koristimo šablone za snimanje i montažu. Svako venčanje je jedinstveno. To pokušavamo i da dočaramo kroz „Storytelling” koncept snimanja.

Kakav je vaš plan? To nam recite, a mi ćemo vam reći kako da ga najbolje zajedničkim snagama realizujemo. Snimanje svadbe (venčanja) realizujemo u celosti, od ujutru do uveče. Dolazimo kod mlade, kod mladoženje, u crkvu, u opštinu, na lepu lokaciju za snimanje wedding story kadrova, u restoran. Tu smo, uz vas tokom celog dana da zabeležimo bitne trenutke.Dužina snimka svadbe?

Trudimo se da ne preteramo sa dužinom trajanja naših snimaka venčanja. Stariji vole da pogledaju malo dužu verziju, a mlađi malo kraću. Naš cilj je da ko god pogleda, ne bude mu dosadno. Duža verzija traje do sat i po, dva vremena, a kraća verzija od 30 do 45 min + storytelling video u trajanju do 3.5 min.

Svaki PREMIUM snimak svadbe / venčanja isporučujemo na unikatnom USB flešu sa ugraviranim imenima mladenaca i datumom venčanja, u posebno osmišljenoj svadbenoj kutiji. Uz flash se dobijaju i 2 DVD snimka. Standard pakete isporučujemo samo na DVD-u.


snimanje vencanja

snimanje svadbe

snimanje svecanosti


Oprema sa kojom snimamo

Ne koristimo klasične Full HD kamere, koje drugi upotrebljavaju. Te kamere ne mogu da izraze naš talenat na pravi način. Ono što mi koristimo su DSLR aparati koji snimaju u Full HD i 4k rezoluciji. U toku snimanja koristimo različite objektive, kako bi svaku scenu mogli da snimimo pravilno. Za svako snimanje koristimo i stabilizator kamere – gimbal. Gimbal nam daje mogućnost da svi kadrovi budu mirni, čak i kada se snimatelj kreće. S obzirom da smo mi ozbiljan studio, sav nivo opreme koji smo nabrojali podignite na viši nivo, jer mi moramo i želimo da koristimo samo ono najbolje za naše klijente.Ne čekajte! Rezervišite svoj termin na vreme.

Pozovite 064 06 95 015 ili popunite Online rezervaciju termina.

KLIKNITE OVDE ZA ONLINE REZERVACIJU