SNIMANJE SVADBE – SNIMANJE VENČANJA

Zbog velikog interesovanja produžili smo akciju i tokom januara i februara.

Ostvarite 50% popusta rezervacijom termina do 14. februara 2019.
Pozovite 064 06 95 015 i zakažite vaš termin na vreme.

 

Neka snimak vaše svadbe bude uvek zanimljiv

Zamislili ste već kakvu svadbu želite – počev od izbora sale, muzike, torte, pa do same venčanice, cvetnih ukrasa i svih ostalih detalja. Ipak, postoji ono ALI koje vam sreću kvari. Potrebno vam je snimanje svadbesnimanje venčanja? Pitate se da li je moguće da se napravi svadbeni video koji će dočarati atmosferu sa vaše svadbe iako ga gledate za 10, 20 godina? A da vas opet ni tad ne bude blam kada ga gledate ili ga pokazujete nekome.Sve je to moguće. I to ne uz najskuplju opremu, gomilu fotografa i raskošnu salu… Već uz snimatelje kojima je stalo da vi izgledate predivno, koji biraju najbolje kadrove, „hvataju” emotivne trenutke, a opet usnime i vaše goste i sve vama važne detalje. Naravno, uz sve to biraju i najefikasniju muziku koja prati vaš snimak.

Upravo tako to rade FLY Media snimatelji. Zato ih i ne menjamo – već su uvek isti snimatelji zaslužni da prikažu vaše venčanje kao vrh žurku. A za savršen video – tu su naši montažeri, koji biraju najbolje kadrove i muziku (koju možete i vi odabrati).

Bilo da ste iz Beograda ili okoline, snimanje svadbi i snimanje venčanja možemo za vas da realizujemo. I to – svadbe snimamo profesionalnim Full HD i 4K kamerama.

Pogledajte kako izgledaju spotovi sa snimanja svadbi, jer jedan takav ćemo i za vas da pripremimo.

Za šta se pre odlučiti – Full HD ili 4K snimak?

I Full HD i 4K su i te kako odlični snimci. Postoje finese koje pravi rezolicija – i veća je kod 4K. Može se reći da je zbog toga 4K duplo kvalitetniji i skuplji od Full HD-a, ali, nažalost, na običnom monitoru su te razlike u kvalitetu sada skoro neprimetne. To neće biti slučaj za 5-10 godina kada će biti popularni 4K televizori, jer – to je budućnost. Pošto mi pratimo svetske trendove, nudimo vam i snimanje venčanja u 4K. Mi smo vam malo pomogli u odluci, ali je na vama da odlučite.


Pogledajte FLY media iskustva i komentare naših dragih mladenaca

FLY media iskustva

Komentar u celosti možete pročitati na sledećem linku: https://bit.ly/2PU3wde


Naš studio nalazi se u centru Beograda, ali nije problem da vašu svadbu snimimo u mestu gde se vi nalazite. Nemamo dogovor ni sa jednim restoranom, pa nas možete individualno angažovati.

Naš brend je postao prepoznatljiv zahvaljujući preporukama zadovoljnih mladenaca, a i našem trudu, zalaganju i težnji da baš vi dođete do dobrog kvaliteta. Nema svako mogućnost da dođe do dobrog kvaliteta svadbenog videa. Ako ste došli na ovu stranicu, to znači da smo uspeli u tome.

Ko smo mi?

Fly media je tim profesionalaca iz oblasti video i foto produkcije. Ovim poslovima se ne bavimo iz hobija. To je naša profesija. Zbog toga smo i otvorili studio koji može ponuditi profesionalne usluge video produkcije, ne samo na teritoriji Srbije, već i izvan granica. Mi nismo pojedinci koji se bave uslugom snimanja i ne možete nas naći u oglasima. Već je FLY Media studio sa sedištem u centru Beograda. Za sebe ne kažemo da smo najbolji, ali možemo reći da smo posvećeni poslu, jer volimo to što radimo, i uvek se trudimo da ispunimo sve što mladenci zamisle.


Kako snimamo svadbu (venčanje)?

Ne koristimo šablone za snimanje i montažu. Svako venčanje je jedinstveno. To pokušavamo i da dočaramo kroz „Storytelling” koncept snimanja.

Kakav je vaš plan? To nam recite, a mi ćemo vam reći kako da ga najbolje zajedničkim snagama realizujemo. Snimanje svadbe (venčanja) realizujemo u celosti, od ujutru do uveče. Dolazimo kod mlade, kod mladoženje, u crkvu, u opštinu, na lepu lokaciju za snimanje wedding story kadrova, u restoran. Tu smo, uz vas tokom celog dana da zabeležimo bitne trenutke.Dužina snimka svadbe?

Trudimo se da ne preteramo sa dužinom trajanja naših snimaka venčanja. Stariji vole da pogledaju malo dužu verziju, a mlađi malo kraću. Naš cilj je da ko god pogleda, ne bude mu dosadno. Duža verzija traje do sat i po, dva vremena, a kraća verzija od 30 do 45 min + storytelling video u trajanju do 3.5 min.

Svaki 4k PREMIUM snimak svadbe / venčanja isporučujemo na USB flešu. Uz flash se dobijaju i 2 DVD snimka. Standard pakete isporučujemo samo na DVD-u, u mp4 i DVD formatu.


snimanje vencanja

snimanje svadbe

snimanje svecanosti


Oprema sa kojom snimamo nije od presudnog značaja. Jedino je važno da vi izgledate top, a svadba fenomenalno.

Naravno, za sve koje interesuje više o tehničkim informacijama vezanim za opremu, evo i nešto detaljnijeg opisa. Ne koristimo klasične Full HD kamere, koje drugi upotrebljavaju. Te kamere ne mogu da izraze naš talenat na pravi način. Ono što mi koristimo su DSLR aparati koji snimaju u Full HD i 4k rezoluciji. U toku snimanja koristimo različite objektive, kako bi svaku scenu mogli da snimimo pravilno. Za svako snimanje koristimo i stabilizator kamere – gimbal. Gimbal nam daje mogućnost da svi kadrovi budu mirni, čak i kada se snimatelj kreće, a tokom snimanja svadbe najviše je kreatanja, jer je uvek dinamično.Ne čekajte! Rezervišite svoj termin na vreme.

Pozovite 064 06 95 015 ili popunite Online rezervaciju termina.

KLIKNITE OVDE ZA ONLINE REZERVACIJU